HÍRLEVÉL

WWW. KORDAFILMPARK. HU

       Info@kordafilmpark.hu

---

Osztálykirándulás az űrbe

Ha igazán emlékezetes kirándulást szeretne az osztály, töltsenek el egy éjszakát a Da Vinci Learning és a Korda Filmpark szervezésében az etyeki Korda Stúdió és Látogatóközpontban.
Izgalmas éjszakai kalandtúra, a filmes világ kulisszatitkai és az űrutazás rejtelmei várják a gyermekeket a Pizsmapartin.

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A résztvevő gyermekeknek egyedülálló élményben lesz részük, hiszen egy teljes éjen át fedezhetik fel a híres etyeki Korda Filmpark látnivalóit és titkos helyeit, megismerhetik egyes filmtrükkök tudományos hátterét.

Sir Ridley Scott a Stúdióban forgatta a több Oscar díjra jelölt, Golden Globe díjas sci-fi remekművét „Mentőexpedíció” címmel Matt Damon főszereplésével. Ehhez kapcsolódóan az éjszakai programban a Da Vinci Learning csatorna díjnyertes oktató műsorainak segítségével az univerzum érdekességeiről és az űrutazásról is szó lesz a filmes érdekességeken túl.  A szereplőválogatás, a casting műfajába is belekóstolhatnak a résztvevők. 

A jelentkezés részletei a Facebook oldalon találhatók.  Az ottalvós kalandról pedig egy rövid kisfilm ad ízelítőt!

Idén is lesz Filmes Tábor a Korda Filmparkban. A tematikus Filmes Tábor egy napja a DaVinci Learning programjára épül. Turnusaink: I./06.27 – 07.01., II./7.04 – 07.08., III./ 07.11 – 07.15. angol nyelven: 7.04.-07.08.

Kérdés esetén keresse a Korda Filmpark munkatársait!

info@kordafilmpark.hu (T: +36-22-556-002) www.kordafilmpark.hu