Korda Bistro

Etyek Budapest szőlőskertje és a régió gasztonómiai központja. Kösse össze a Korda Filmparkban a filmes és gasztro élményeket! 500 férőhelyes éttermünkben a gálavacsoráktól egészen a pár fős családi rendezvényekig kreatív megoldásokat kínálunk mind az ízekben, mind a helyszínben. Korok, ételek, filmek – ÍZEK!

Korda Bistro

A látogatóközpont 1100 m2-es étterme különleges üvegépületével és modern design berendezésével ideális helyszíne lehet 500 főig rendezvényeinek. Legyen szó kávészünetről, állófogadásról vagy gálavacsoráról, szakácsaink a legfinomabb falatokat készítik el Önnek, éppoly gondossággal, mint ahogyan teszik azt az itt forgató sztároknak és stáboknak is! Kérje részletes ital- és ételajánlatunkat!

       Etterem3     Etterem5     Etterem2

Piknikezzen Etyeken, a Korda Filmparkban!

Igazi etyeki piknikhangulatot talál a Korda Filmpark zöld rétjén az áprilisi meleg napoktól, egészen az indián nyárig! Nem kell összecsomagolnia piknikkosarát, csak egy dolga van: meglátogatni Kelet-Európa egyetlen filmes témaparkját! A legfinomabb etyeki falatokkal tömjük meg kosarát, amit a zöld füvön pokrócokon fogyaszthat el munkatársaival, barátaival, családtagjaival! Kóstoljon bele a tavasz levegőjébe, válasszon filmes programjainkból és egyen , igyon “kosárkájából”!

Csapatépítő főzőshow

Legyen a sztárok szakácsa!
Sztárszakáncsunkkal és, ha úgy gondolja filmes, sztárvendégünkkel együtt készítheti el saját több fogásos menüjét. A friss etyeki alapanyagokról mi gondoskodunk, de a szupertitkos receptek és a főzés élménye az Öné illetve csapatáé lehet. Az ebédhez vagy vacsorához, hogy ízlelő bimbói beélesedjenek, jó etyeki borokról is gondoskodunk! A program időtartama kb 3-4 óra. A program végén együtt fogyasztják el a saját maguk által elkészített menüt. A programról trailer jellegű film készül, kb 3-5 perc hosszúságban, amit az ebédet vagy vacsorát követő napon online küldünk meg. A program angol nyelven is elérhető!

Catering

A teasütemény bekészítéstől a gálavacsorák több fogásos menüéig széles kínálatot tudunk nyújtani Vendégeinknek. Kérjék ajánlatunkat!

20151019_170928  etterem_5  DSC_0296  20151019_191211