Programjaink Családoknak

Gyermekprogramok

A látogatóközpont kiállítócsarnokában és éttermében, jó idő esetén pedig kültéren is számos kiegészítő programlehetőséget tudunk kínálni a legkisebbek számára, a kézműves foglalkozástól a légváron át egészen az ügyességi vetélkedőkig. Örömmel adunk részletes felvilágosítást a lehetőségekről és segítünk kiválasztani a rendezvényhez leginkább illő programot.
Gondolunk a legkisebbekre is!

A gyerekprogramok előzetes megrendelés esetén vehetőek igénybe külön díj ellenében (a belépőjegy nem tartalmazza).

Pizsamaparti

azaz osztálykirándulás és “ottalvós” buli az űrben!

Ha igazán emlékezetes kirándulást szeretne az osztály, töltsenek el egy éjszakát a Da Vinci Learning és a Korda Filmpark szervezésében az etyeki Korda Stúdió és Látogatóközpontban.
Izgalmas éjszakai kalandtúra, a filmes világ kulisszatitkai és az űrutazás rejtelmei várják a gyermekeket a Pizsamapartin.

aaa DV2 sss DV1

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a 7-14 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A résztvevő gyermekeknek egyedülálló élményben lesz részük, hiszen egy teljes éjen át fedezhetik fel a híres etyeki Korda Filmpark látnivalóit és titkos helyeit, megismerhetik egyes filmtrükkök tudományos hátterét.

Sir Ridley Scott a Stúdióban forgatta a több Oscar díjra jelölt, Golden Globe díjas sci-fi remekművét „Mentőexpedíció” címmel Matt Damon főszereplésével. Ehhez kapcsolódóan az éjszakai programban a Da Vinci Learning csatorna díjnyertes oktató műsorainak segítségével az univerzum érdekességeiről és az űrutazásról is szó lesz a filmes érdekességeken túl.  A szereplőválogatás, a casting műfajába is belekóstolhatnak a résztvevők.

A jelentkezés részleteiről az info@kordafilmpark.hu oldalon érdeklődhet.

Da Vinci weboldala: http://www.davinci-learning.com/hu

Filmes tábor

P1100431 P1100425

Közép-Kelet-Európa legnagyobb filmes élményközpontja 2017 nyarán is várja a filmkészítés iránt lelkesedőket!

Idén három turnust indítunk:

I. 06.26 – 06.30., II. 07.03 – 07.07., III. 07.10 – 07.14. illetve angolul: 07.03. – 07.07.

Íme egy kis ízelítő a programokból:

–         Kikből áll egy filmes stáb?

–         A filmkészítés folyamata: az ötlettől a megvalósulásig.

–         Filmbuilding – filmforgatás a New York utcában és a Green Screen Stúdióban

–         Mit csinál a hangmérnök? Bemutatjuk a hangstúdiót és a hangutómunkát!

–         Barangolás a díszletek között (filmforgatások függvényében)

–         DA VINCI Learning tv-csatorna workshop napja, ahol az oktató csatorna interaktív játékokkal, tudományos kísérletekkel, ismeretterjesztő filmekkel várja táborozóinkat

–         Állati ”sztárok”: filmekben szereplő állatok bemutatója állatidomárral

–         Mit csinál a kaszkadőr? Piroch Gábor kaszkadőr és munkatársai bemutatkoznak, játékos kaszkadőr gyakorlatokat tartanak

–         Lovas íjász bemutató – a nagysikerű „A lovasijász” című dokumentumfilm nyomában

–         Meglepetés – A Korda Filmpark bemutatja. Saját filmbuilding film vetítése

 

Forgass, szinkronizálj, szerepelj, ismerd meg minden titkunkat!


A programokat a Korda Stúdió filmes szakemberei és a Filmpark animátorai vezetik.

Minden nap külön busz indul reggel 9 órakor, Budapestről a Hotel Novotel Budapest City szálloda parkolójából (1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.) a Korda Stúdióba ill. körülbelül 16.30 órakor Etyekről vissza Budapestre. A gyermekeknek napi háromszori étkezést biztosítunk, meleg ebéddel.
További információért írjon a tabor@kordafilmpark.hu e-mail címre!

Az idén is a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna külön programnappal várja az érkezőket.

                                            2_davinciday               1_video_cover (1)

A Da Vinci Learning tv-csatorna idén először a tábor részeként egész napos workshopot tart, ahol ismeretterjesztő filmekkel és filmkészítési gyakorlattal várja a táborozókat. A résztvevők a televíziózás műfajaival, a filmtrükkök világával és a Korda Stúdióban készült filmek történelmi és tudományos háttereivel ismerkedhetnek meg. A Ridley Scott Mentőexpedíció c. film kapcsán az űrruha, a Marco Polo sorozat révén pedig Marco Polo utazásai lesznek terítéken.

A Da Vinci Learning csatorna díjnyertes műsorai közül a frissen bemutatott Elmemunkák vizuális és audio illúziókat vizsgál, a Tudományos című sorozatban pedig a pirotechnika, a speciális effektek és a kaszkadőrök világában merülhetünk el. A Da Vinci Learning workshop a filmezés és televíziózás világából a tudományos érdekességeket emeli ki, a gyerekek pedig saját Da Vinci Learning tévéműsort is készíthetnek. A programnap a UPC Magyarországgal együttműködésben valósul meg, vezetője Monory-Mész András filmrendező. 10 résztvevő a UPC támogatásával vehet részt a táborban, a facebookon indított kvízjáték nyerteseként.

Vadsáv szinkonizálás

Lépjen a szinkronszínészek helyébe, és próbálja ki magát a szinkronizálás sokrétű mesterségében! A Korda Stúdió legmodernebb hangtechnikával felszerelt Vadsáv hangstúdiójában, előre egyeztetett filmrészletek szinkronizálásban próbálhatják ki magukat a résztvevők, 6-12 fős csoportokban. A felvett anyagot a program végén a stúdió vetítőtermében levetítjük.
Ez aztán az igazi csapatmunka!
A program körülbelüli időtartama kb. 3 óra, (szinkronizálás 1 óra, utómunka 2 óra) 10 fős létszám és előzetes megrendelés esetén vehető igénybe külön díj ellenében (a belépőjegy nem tartalmazza).
Tekintse meg a programról készült demóvideónkat a galériában!

Esküvő

Lélegzetelállító, filmbe illő esküvőről álmodoznak?  Nálunk az álmok valóra válnak!

P1080643  P1080649

 A Budapesttől 30 kilométerre lévő etyeki Korda Filmpark és Látogatóközpont szeretettel várja az életük nagy napjára készülő  párokat, akik valami egészen különleges módon szeretnék felejthetetlenné varázsolni az esküvőjüket, vagy akár már előtte a legény- és leánybúcsút.

 A Korda Bistro, az étterem különleges üvegépületével és modern berendezésével ideális helyszíne lehet akár 400 fős násznép vendégül látásának. Séfünk a legfinomabb menüt készíti el, azzal a gondossággal, ahogyan teszi azt az itt forgató sztároknak és stáboknak is!

 

Profi filmes sminkes csapatunk a hölgyeket még kápráztatóbbá varázsolja, filmes forgatócsoportunk pedig készen áll, hogy a nagy napot megörökítse.

nászajándékról is gondoskodunk. Írják le megismerkedésük emlékét, hol volt az első csók, miként történt a lánykérés és elevenítsék fel kapcsolatuk legviccesebb, legromantikusabb, leghátborzongatóbb, vagy éppen leglélegzetelállítóbb pillanatát. Mi rövid forgatókönyvet készítünk belőle és néhány nappal az esküvő előtt elkészítjük – a pár főszereplésével – green box technikával a személyes történetüket, egy kisfilmet, amit az esküvőn levetíthetnek a násznépnek, vagy otthon, egy pezsgő mellett tekinthetnek meg.

Szeretnének New Yorkban esküdni? Ennek sincs akadálya. Tartsák meg a ceremóniát a Korda Filmpark New York utca díszletében. Érkezzen limuzinnal Brooklynba, és mondják ki a boldogító igent az ígéret földjén! Mint egy filmben…

Dsc_0099_rs  etyeki-czimeres-palinkak-6x035liter-natur-fa-diszdobozban-profil

Szolgáltatásaink:

Rendezvényhelyszí

Catering

Filmkészítés

személyes történet

az esemény leforgatása

Smink

Díszlet

Limuzin- és hintószolgálat

További szolgáltatásaink:

köszönő ajándék (csokoládé, pálinka)

nyomdai munkák

virágkötészet (selyem és élő)

hang- és fénytechnika

szervezési segítség a helyi viszonyok ismeretében

Álmaiknak csak az önök képzelete szabhat határt! Nálunk minden valóra válhat!

Kérdés esetén és árajánlatért keresse a Korda Filmpark munkatársait!

 

Születésnap

Egy Filmpark látogatást úgy lehet születésnapivá tenni, hogy igénybe vesznek néhány extra szolgáltatást.
Például a VIP csoport vezetést, amikor az Önök csoportjához nem csatlakoznak más látogatók és az animátor az ünnepeltre hangolja az egész túrát, utána elfogyaszthatnak egy ebédet feldíszített asztaloknál. Torta rendelésre van lehetőség, de be is hozhatják.
Megrendelhetik Kalandterápia programunkat is ezzel még emlékezetesebbé téve a napot.