Programjaink Diákoknak

Kalandterápia

Kalandterápia cégeknek

A Kalandterápia szórakoztató, aktív, mozgalmas program, amit a filmek világa és a filmkészítés inspirál. A kalandok során a résztvevők különböző kihívások elé kerülnek: feladatok közt vannak fizikai együttműködést igénylő küldetések, kreatív feladványok, színészi feladatok, fejtörők, bizalomjátékok. Eszközként a saját testünket és egyszerű tárgyakat használunk, a filmes helyszínekre, jelenetekbe pedig a képzelet segítségével jutunk el.

A legtöbb játék együttműködést igényel, ezért lehetőség nyílik arra, hogy az egymást kevésbé ismerő csapattagok között új kapcsolatok fonódjanak. Mindeközben a résztvevők izgalmas, vicces, szokatlan helyzetekben is megtapasztalhatják munkatársi kapcsolataikat, különleges élményekkel térhetnek vissza a hétköznapokba.

Sok-sok nevetés garantált!

 

Kalandterápia diákcsoportoknak 

Filmes élményjátékok (12-18 év körül) 

A program során kreatív, könnyed játékokat játszhatnak a résztvevők filmes szerepekbe bújva. A kihívások során belekóstolhatnak a színészetbe, rendezésbe, és a filmkészítéshez elengedhetetlen alapos megfigyelés mesterségébe is. Az eszköz a játékhoz a saját test és a képzelet, néha pedig az együttműködés, csapatmunka a fontos. Az érkező korosztályhoz adaptáljuk a programot. Kisebbeknek kalandos-mozgásos játékok, nagyobbaknak gondolkodós, önismereti játékok is sorra kerülnek.

Gyerek-kalandok a Filmparkban (6-12 év körül)

Nevetés, mozgás, csapatépítés várja a gyerekeket ezen az aktív programon, ahol egyszerű eszközökkel nagyszerű élmények születnek. A közös játék segít kilépni a hétköznapi helyzetekből, és egy különleges oldalról ismerteti meg a legfiatalabbakat önmagukkal és egymással. A változatos kihívások és a nevetéssel fűszerezett tapasztalások kapcsolódnak a filmek világához, ezáltal emlékezetesebbé teszik a látogatást is. A Filmparkban tett kirándulás frappáns kiegészítője lehet az a belső kalandos utazás, amit a gyerekek a játékok során élnek át.

A kiegészítésként választható „Trükkös műhely” alkotó órában optikai csalódásokkal, vizuális trükkökkel foglalkozunk, és hazavihető apróságokat is készítünk. Hazatérve a trükkök további élményeket biztosítanak a családtagokkal vagy a barátokkal.

Pizsamaparti

azaz osztálykirándulás és “ottalvós” buli az űrben!

Ha igazán emlékezetes kirándulást szeretne az osztály, töltsenek el egy éjszakát a Da Vinci Learning és a Korda Filmpark szervezésében az etyeki Korda Stúdió és Látogatóközpontban.
Izgalmas éjszakai kalandtúra, a filmes világ kulisszatitkai és az űrutazás rejtelmei várják a gyermekeket a Pizsamapartin.

aaa DV2 sss DV1

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a 7-14 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A résztvevő gyermekeknek egyedülálló élményben lesz részük, hiszen egy teljes éjen át fedezhetik fel a híres etyeki Korda Filmpark látnivalóit és titkos helyeit, megismerhetik egyes filmtrükkök tudományos hátterét.

Sir Ridley Scott a Stúdióban forgatta a több Oscar díjra jelölt, Golden Globe díjas sci-fi remekművét „Mentőexpedíció” címmel Matt Damon főszereplésével. Ehhez kapcsolódóan az éjszakai programban a Da Vinci Learning csatorna díjnyertes oktató műsorainak segítségével az univerzum érdekességeiről és az űrutazásról is szó lesz a filmes érdekességeken túl.  A szereplőválogatás, a casting műfajába is belekóstolhatnak a résztvevők.

A jelentkezés részleteiről az info@kordafilmpark.hu oldalon érdeklődhet.

Da Vinci weboldala: http://www.davinci-learning.com/hu

Filmes tábor

P1100431 P1100425

Közép-Kelet-Európa legnagyobb filmes élményközpontja 2017 nyarán is várja a filmkészítés iránt lelkesedőket!

Idén három turnust indítunk:

I. 06.26 – 06.30., II. 07.03 – 07.07., III. 07.10 – 07.14. illetve angolul: 07.03. – 07.07.

Íme egy kis ízelítő a programokból:

–         Kikből áll egy filmes stáb?

–         A filmkészítés folyamata: az ötlettől a megvalósulásig.

–         Filmbuilding – filmforgatás a New York utcában és a Green Screen Stúdióban

–         Mit csinál a hangmérnök? Bemutatjuk a hangstúdiót és a hangutómunkát!

–         Barangolás a díszletek között (filmforgatások függvényében)

–         DA VINCI Learning tv-csatorna workshop napja, ahol az oktató csatorna interaktív játékokkal, tudományos kísérletekkel, ismeretterjesztő filmekkel várja táborozóinkat

–         Állati ”sztárok”: filmekben szereplő állatok bemutatója állatidomárral

–         Mit csinál a kaszkadőr? Piroch Gábor kaszkadőr és munkatársai bemutatkoznak, játékos kaszkadőr gyakorlatokat tartanak

–         Lovas íjász bemutató – a nagysikerű „A lovasijász” című dokumentumfilm nyomában

–         Meglepetés – A Korda Filmpark bemutatja. Saját filmbuilding film vetítése

 

Forgass, szinkronizálj, szerepelj, ismerd meg minden titkunkat!


A programokat a Korda Stúdió filmes szakemberei és a Filmpark animátorai vezetik.

Minden nap külön busz indul reggel 9 órakor, Budapestről a Hotel Novotel Budapest City szálloda parkolójából (1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.) a Korda Stúdióba ill. körülbelül 16.30 órakor Etyekről vissza Budapestre. A gyermekeknek napi háromszori étkezést biztosítunk, meleg ebéddel.
További információért írjon a tabor@kordafilmpark.hu e-mail címre!

Az idén is a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna külön programnappal várja az érkezőket.

                                            2_davinciday               1_video_cover (1)

A Da Vinci Learning tv-csatorna idén először a tábor részeként egész napos workshopot tart, ahol ismeretterjesztő filmekkel és filmkészítési gyakorlattal várja a táborozókat. A résztvevők a televíziózás műfajaival, a filmtrükkök világával és a Korda Stúdióban készült filmek történelmi és tudományos háttereivel ismerkedhetnek meg. A Ridley Scott Mentőexpedíció c. film kapcsán az űrruha, a Marco Polo sorozat révén pedig Marco Polo utazásai lesznek terítéken.

A Da Vinci Learning csatorna díjnyertes műsorai közül a frissen bemutatott Elmemunkák vizuális és audio illúziókat vizsgál, a Tudományos című sorozatban pedig a pirotechnika, a speciális effektek és a kaszkadőrök világában merülhetünk el. A Da Vinci Learning workshop a filmezés és televíziózás világából a tudományos érdekességeket emeli ki, a gyerekek pedig saját Da Vinci Learning tévéműsort is készíthetnek. A programnap a UPC Magyarországgal együttműködésben valósul meg, vezetője Monory-Mész András filmrendező. 10 résztvevő a UPC támogatásával vehet részt a táborban, a facebookon indított kvízjáték nyerteseként.

Osztálykirándulás

Osztálytabló – újratöltve

Kedvezményes osztálykirándulás és nyereményjáték a

Korda Filmparkban

A nagy sikerre való tekintettel az idén megismételjük „Osztálytabló” akciónkat!

2016. március 15. és 2016. október 30. között minden diák 10%-os

kedvezménnyel, és minden 15. diák után egy kisérő tanár 350.- HUF-os szakmai

jeggyel látogathat hozzánk! A kedvezmény a nyári tábori csoportokra is

érvényes. Az osztálykirándulás során mind az általános mind a középiskolai

osztályok elkészíthetik csoportfotóikat a Korda Filmpark helyszínein.

A csoportok animátor vezetésével mintegy 2 órás időtartamban végiglátogatják a Filmparkot és a látogatás során készült osztályképeket küldjétek el nekünk az info@kordafilmpark.hu címre vagy üzenetben a facebookon, hogy feltölthessük a Korda Filmpark facebook oldalára:

www.facebook.com/KordaFilmpark

Aki lájkolta a Korda Filmpark facebook oldalát, hozzáfér a feltöltött Osztálytablókhoz. Minden fotót külön lehet lájkolni. A legtöbb lájkot begyűjtő kép nyer. A szavazást 2016. november 15-én zárjuk le.

A nyeremény: A győztes osztály elkészítheti saját Filmbuilding filmjét a Korda Filmpark filmes csapatával, amit online megküldünk a győztes csapatnak!

A program során valódi stábbal, valódi filmklipet forgatnak a diákok a Korda Filmpark filmes helyszínein.

További lehetőségek:

Kedvezményes diák menü a Filmpark éttermében. Kedvezményes transzferbusz biztosítása Budapest – Korda Filmpark – Budapest útvonalon.

Foglalja már most le választott időpontját!

jegy@kordafilmpark.hu

További információk:

info@kordafilmpark.hu

www.kordafilmpark.hu