Rendezvények

KORDA BISTRO

A látogatóközpont 1100 m2-es étterme különleges üvegépületével és modern design berendezésével ideális helyszíne lehet 500 főig rendezvényeinek. Legyen szó kávészünetről, állófogadásról vagy gálavacsoráról, szakácsaink a legfinomabb falatokat készítik el Önnek, éppoly gondossággal, mint ahogyan teszik azt az itt forgató sztároknak és stáboknak is! Kérje részletes ital- és ételajánlatunkat!

etterem_5 DSC_0296 eskuvo1 hirlevel-februar_2 Etterem2

KÜLTÉRI DÍSZLETEK

New York utca

A Korda Stúdióban található a Hellboy (Pokolfajzat) című filmhez épített New York utca, mely Brooklyn létező épületeiből felépített montázs. A film elkészítése óta is számos jelenet forgott ezen a helyszínen, klipek, reklámfilmek közkedvelt tere. Valamint kiváló helyszíne a Filmbuilding programunknak, kaszkadőr shownak, de céges rendezvények helyszíneként is bebizonyította, hogy New York egy izgalmas hely!

New York street 2

Középkori díszlet

Tudja, hogy néz ki és miből készül egy díszlet? Megnézheti, sőt megrendezheti saját rendezvényét ott, ahol a középkorban játszódó Borgiák című TV-sorozatban Jeremy Irons játszotta el a híres jeleneteit, ahol a Hellboy II. – Aranyhadsereg című játékfilm díszletében Ron Perlman és Selma Blair űzte a gonoszt.

Csapatépítés, Filmbuilding, céges rendezvények, szabadtéri partik Róma, Firenze, Velence híres épületei között.

         Medieval backlot 2 Medieval backlot 1

GÖBÖL

Amit már a filmesek is felfedezte, most bemutatjuk Önöknek!

Cégük kalandot, élményt keres? Rendezvényét kivinné a természetbe? Próbára tenné egy csapatépítés keretében dolgozói tűrő- és állóképességét? Vagy éppen csak arra vágyódnak, hogy együtt töltsenek egy napot a horgászás, természetjárás, kikapcsolódás közös élményének égisze alatt?Cégük kalandot, élményt keres? Rendezvényét kivinné a természetbe? Próbára tenné egy csapatépítés keretében dolgozói tűrő- és állóképességét? Vagy éppen csak arra vágyódnak, hogy együtt töltsenek egy napot a horgászás, természetjárás, kikapcsolódás közös élményének égisze alatt?

 

            göböl7

Az etyeki Korda Filmstúdió és Látogatóközpont szomszédságában elhelyezkedő Pihenőpark nem csak számos mozi- és reklámfilm helyszínéül szolgált, hanem családi napok, céges rendezvények, élményközpontú tréningek festői szépségű területeként is.

                             göböl

A Budapest belvárosától 30 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton található Pihenőpark mellett lovarda és két vendégház, valamint szauna, tenisz- és focipálya, medence nyújt további kikapcsolódási lehetőséget a vendégeknek több, mint 20 hektáron.

vendgh3 3836b vendgh2

A terület bérelhető céges- és baráti rendezvények, élményközpontú csapatépítő tréningek, iskolai találkozók, klubnapok, sportrendezvények számára. A területhez tartozik két Vendégház, ahol négy szobában összesen 10 férőhely található, valamint konyha, szauna és két konferenciaterem áll a céges rendezvények rendelkezésére.  A Korda Filmpark öt éves fennállása óta több száz céges rendezvényt és csapatépítő tréninget bonyolított le, ahol több, mint 5000 embert repített a mozik varázslatos világába. A Pihenőpark nem csak egy pihenő park. A tőlünk megszokott aktivitással, extrém igények feltárásával, a lehetetlen megvalósításával várjuk Önöket az új helyszínünkre!

Vállalatcsoportunk több jelentős, egyedi rendezvényhelyszínnel rendelkezik. Papp László SportAréna, Sport11, Westend Terasz, Tököli Repülőtér. A különböző helyszínekre vonatkozó egyedi kéréseivel keresse munkatársainkat!

Papp László Sport Aréna

sportarena

 

Westend Terasz

westend1 westend6  westend7

Sport 11

Tököli reptér