Pizsamaparti

Egyedülálló élmény a résztvevőknek: egy teljes éjen át fedezhetik fel a híres etyeki Korda Filmpark látnivalóit és titkos helyeit, megismerhetik egyes filmtrükkök tudományos hátterét.

Emellett a stúdió legújabb, kiterjesztett valóság (augmented reality) látványosságához kapcsolódóan találkozhatnak a híres feltalálóval, Teslával is.

Vajon tényleg fogott jelet az űrből? A filmes trükkök mellett az este folyamán ez is kiderül, valamint, az is, hogy lehetséges-e az időutazás. A Da Vinci Mozi szórakoztató kisfilmjei után éjszakai stúdiótúra és a középkori filmes díszlet várja a bátor jelentkezőket.

 

A rendezvény programelemei: ismerkedési játék, exkluzív éjszakai filmes túra a középkori díszletben és a Korda Stúdió látogatóközpontjában, Da Vinci Kids élményóra, Mozi és tudomány interaktív kiállítás, játékos memóriajáték, csendesedés, alvás a Látogatóközpontban, vacsora, reggeli

 

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

 

JELENTKEZÉS:

A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a pizsamaparti@mertmarketing.hu címen lehet.

Szükséges információk a jelentkezéshez: résztvevő neve és életkora, szülő/gondviselő neve, elérhetőségei (email cím + telefonszám, számlázási cím).

 

Minimális létszám: 25 fő

 

Lemondási feltételek:

A megrendelő a rendezvény időpontja előtt legkésőbb 7 (hét) nappal megtett írásbeli nyilatkozatával elállhat. Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy ezen időpontot követő elállása esetén – ideértve azt az esetet is, ha a rendezvényen a jelentkeztetett gyermek előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg – a belépődíj felét (4000 Ft) 5 (öt) napon belül kötbér jogcímén a szervező részére megfizeti. A megrendelő mentesül a kötbérfizetési kötelezettsége alól, ha elállására a megrendelő érdekkörén kívül eső okból, vagy bár a megrendelő érdekkörébe eső, de számára fel nem róható okból (pl. a részvételre jelentkező gyermek megbetegedése miatt) kerül sor. Ez utóbbi esetben a megrendelő köteles az elállásra okot adó körülményt hitelt érdemlő módon igazolni.

 

IDŐPONTOK: figyeld facebook oldalunkat

Érkezés és regisztráció: 19:00-19:30

Hazaindulás másnap 8:30-9:00

 

SZÜKSÉGES FELSZERELÉS OTTHONRÓL:

– tisztasági csomag

– váltózokni

– pizsama

– kispárna

– polifoam

– zseblámpa

– időjárásnak megfelelő kinti öltözet

– hálózsák – amennyiben nem áll rendelkezésre, biztosítjuk.

– szükség esetén plusz élelem

– fakultatív: papucs

 

ÁRAK: 8000 Ft/ fő

A pizsamaparti belépőjegy tartalma:

– Korda Filmpark belépő

– interaktív élményóra (filmnézés, kísérletezés, szórakozás)

– éjszakai filmes kalandtúra

– 12 órás felügyelet

– vacsora (töltött sós péksütemény), ásványvíz, reggeli (cornflakes joghurt + gyümölcslé)

– hálózsák biztosítása az alváshoz, amennyiben nem áll rendelkezésre,

– 1 hónapos előfizetés a Da Vinci Kids videótár apphoz

– Kedvezményes Családi belépőjegy a Korda Filmparkba 2 felnőtt és 2 gyermek részére. Az utalvány magába foglalja a Mozi és Tudomány filmes kiállítás megtekintését, valamint a stúdiótúrán való részvételt.

Ajánlatkérés