Programjaink Cégeknek

Filmbuilding

[Not a valid template]

Ki nem vágyott arra, hogy ismert és ünnepelt mozisztár legyen? Hogy híres színészként a kamerák kereszttüzében álljon? Most teljesül kívánsága! E program keretében rövid-játékfilm készül, ahol belekóstolhat a forgatások hangulatába, a színészek és a forgató stábtagok munkájába. A program során a résztvevők a kapott forgatókönyv és a rendező utasításai alapján, a szükséges technikai eszközök, kellékek, díszletelemek segítségével aktív részesei lehetnek saját filmjük elkészítésének, akár stábtagként, akár színészként. Az elkészült filmet az utómunkát követően nem csak a stúdió vetítőtermében nézhetik meg, de igény esetén online is megküldjük egyeztetett határidőre.

  • The Subjects – 3 perc

    2 fogatási helyszín, Green Screen és New York utca díszlet

  • Order of Dawn – 3 perc

    2 fogatási helyszín, Green Screen és középkori díszlet város

  • The Subjects – 6 perc

    3 fogatási helyszín, Green Screen, New York utca díszlet és középkori díszletváros

Legyen a Korda Filmpark sztárja!

Kalandterápia

Kalandterápia cégeknek

A Kalandterápia szórakoztató, aktív, mozgalmas program, amit a filmek világa és a filmkészítés inspirál. A kalandok során a résztvevők különböző kihívások elé kerülnek: feladatok közt vannak fizikai együttműködést igénylő küldetések, kreatív feladványok, színészi feladatok, fejtörők, bizalomjátékok. Eszközként a saját testünket és egyszerű tárgyakat használunk, a filmes helyszínekre, jelenetekbe pedig a képzelet segítségével jutunk el.

A legtöbb játék együttműködést igényel, ezért lehetőség nyílik arra, hogy az egymást kevésbé ismerő csapattagok között új kapcsolatok fonódjanak. Mindeközben a résztvevők izgalmas, vicces, szokatlan helyzetekben is megtapasztalhatják munkatársi kapcsolataikat, különleges élményekkel térhetnek vissza a hétköznapokba.

Sok-sok nevetés garantált!

 

Kalandterápia diákcsoportoknak 

Filmes élményjátékok (12-18 év körül) 

A program során kreatív, könnyed játékokat játszhatnak a résztvevők filmes szerepekbe bújva. A kihívások során belekóstolhatnak a színészetbe, rendezésbe, és a filmkészítéshez elengedhetetlen alapos megfigyelés mesterségébe is. Az eszköz a játékhoz a saját test és a képzelet, néha pedig az együttműködés, csapatmunka a fontos. Az érkező korosztályhoz adaptáljuk a programot. Kisebbeknek kalandos-mozgásos játékok, nagyobbaknak gondolkodós, önismereti játékok is sorra kerülnek.

Gyerek-kalandok a Filmparkban (6-12 év körül)

Nevetés, mozgás, csapatépítés várja a gyerekeket ezen az aktív programon, ahol egyszerű eszközökkel nagyszerű élmények születnek. A közös játék segít kilépni a hétköznapi helyzetekből, és egy különleges oldalról ismerteti meg a legfiatalabbakat önmagukkal és egymással. A változatos kihívások és a nevetéssel fűszerezett tapasztalások kapcsolódnak a filmek világához, ezáltal emlékezetesebbé teszik a látogatást is. A Filmparkban tett kirándulás frappáns kiegészítője lehet az a belső kalandos utazás, amit a gyerekek a játékok során élnek át.

A kiegészítésként választható „Trükkös műhely” alkotó órában optikai csalódásokkal, vizuális trükkökkel foglalkozunk, és hazavihető apróságokat is készítünk. Hazatérve a trükkök további élményeket biztosítanak a családtagokkal vagy a barátokkal.

Etyeki Helyszínelők

[Not a valid template]

INTERAKTÍV KRIMISZÍNHÁZ

Rejtélyek Stúdiója! – Etyeki helyszínelők
bűnügyi csapatépítő játék

Interaktív bűnügyi játék Kovács Noémi krimi íróval. Kovács Noémi neve nem ismeretlen a hazai médiában, dolgozott szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként és adásrendezőként több hazai tévécsatornánál (MTV, TV2, ATV), főmunkatársa volt többek között a Tetthely című bűnügyi magazinnak. Az Athenaeum Kiadó felfedezettjével játékosan nyomoznak a csapattagok. A döntésekhez a játékában jó emberismerő képességre, megérzésre, logikus gondolkodásra, kiváló érzékekre, vagyis igazi nyomozói vénára van szükség a győzelemhez.

Az előadás:

Vérbeli krimi egy hullával, több gyanúsítottal és egy igazi krimi íróval.

Az előadás tartalma:

Egy középkorú férfi holttestére bukkanunk egy díszletben. A filmes stáb egyik fontos tagjáról van szó, aki rejtélyes körülmények között hunyt el, mert a gyilkos módszere egyedi és láthatatlan. Több gyanúsított lesz. Mindenkinek jó oka volt arra, hogy meggyilkolja az áldozatot, így a kérdés a valódi indíték. Aki jól dönt, a játék végére eljuthat a megfejtésig.

Az előadás módszere:

A nyomozók a játékvezető segítségével találhatják meg az elkövetőt, miközben beleshetnek az igazi rendőrök munkájába is. Helyszíni kihallgatások és filmes bejátszások segítenek nekik a helyes döntés meghozatalában. A nyomozás öt lefoglalt tárgyon keresztül öt irányba vezet. A szálak közül egy a gyilkoshoz fut, a többi zsákutca. Aki rosszul választ és téves nyomra lép, és kiesik. A játék végén csak egy-két játékos (vagy csoport) marad.

Időtartam: kb 50 perc

Minimum létszám 25 fő

Vadsáv szinkonizálás

[Not a valid template]
Lépjen a szinkronszínészek helyébe, és próbálja ki magát a szinkronizálás sokrétű mesterségében! A Korda Stúdió legmodernebb hangtechnikával felszerelt Vadsáv hangstúdiójában, előre egyeztetett filmrészletek szinkronizálásban próbálhatják ki magukat a résztvevők, 6-12 fős csoportokban. A felvett anyagot a program végén a stúdió vetítőtermében levetítjük.
Ez aztán az igazi csapatmunka!
A program körülbelüli időtartama kb. 3 óra, (szinkronizálás 1 óra, utómunka 2 óra) 10 fős létszám és előzetes megrendelés esetén vehető igénybe külön díj ellenében (a belépőjegy nem tartalmazza).
Tekintse meg a programról készült demóvideónkat a galériában!

Kaszkadőr show

Kíváncsi a filmekben látott lélegzetelállító kaszkadőrmutatványok kulisszatitkaira? A New York utca díszletében megrendezésre kerülő kaszkadőr show keretében belekóstolhat a filmforgatások világába és a kaszkadőrök izgalmas és veszélyes munkájába. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, a pár perces bemutatótól az egy órás komplett produkcióig. A 30-as évek Amerikájának gengszter-, bandaviszályaitól, a mai New Yorkig – igazi amerikai álomautókkal, utcai táncosokkal, hamburger-, hot dog-árussal – bármilyen elképzelés megvalósítható, akár statisztákkal, kellékekkel, jelmezekkel, illetve a nézők bevonásával.


Középkori díszleteinkben lovagi tornát, harci jelenetek mutatnak be kaszkadőreink.
Utazzon velünk az időben!


A kaszkadőr show csoportok, rendezvények számára vehető igénybe előzetes megrendelés esetén külön díj ellenében (a belépőjegy nem tartalmazza).

 

 

Smink- és maszkmesteri bemutató

[Not a valid template]

A smink- és maszkmesteri bemutató keretében a résztvevők a végleges létszámtól és a rendelkezésre álló időtől függően egy vagy két csoportban ízelítőt kaphatnak a filmes sminkek és maszkok világából, profi szakemberek segítségével. A bemutató során, a közönség önkéntes résztvevői segítségével a smink és maszkmesterek bemutatják az egyszerűbb filmes sminkek (pl. sebek, vágások, hegek, sérülések) elkészítését. A résztvevőknek speciális tisztítócsomaggal kedveskedünk, amellyel a sminkek a bemutató után eltávolíthatóak. A bemutató helyszíne a látogatóközpont étterme.

A smink- és maszkmesteri bemutató ára csoport létszámának ismeretében, egyedi árajánlatként kerül kiajánlásra. Az ár tartalmazza a szakemberek rendelkezésre állását, valamint a bemutató során felhasznált anyagok (sminkek) költségét.

Casting

„Színház az egész világ”
Filmes casting – csapatépítő tréning

Ajánljuk ezt a tréninget Mindazoknak, akik szeretnének bepillantani a film és színház világába, és sok nevetéssel kívánják fűszerezni céges tréningjüket. Az együtt töltött időben megmutatjuk, hogy milyen sokféle módon tudjuk kifejezni önmagunkat, milyen eszköztárral rendelkezünk egyénileg, és hogyan lehetséges egy csapat tagjaként félreérthetetlenül közvetíteni azt, amit érvényre kívánunk juttatni. Akár a filmvásznon, akár az irodában vagyunk, mindnyájan sikeresek szeretnénk lenni. Ehhez mi magunk vagyunk a kulcs. A tréning játékos formában mutatja meg milyen sokszínű eszköztárral rendelkezünk, testtartásunk, gesztusaink és mimikánk milyen módon képesek közvetíteni szándékainkat egy olyan szokatlan helyzetben, mint egy filmes casting. Csapatépítő tréningünkön fejlesztjük a kommunikációt, önkifejezést, kreativitást és koncentrációt, valamint programunk alkalmazható a konfliktuskezelés és személyiségfejlesztés területén. Ezen tréning fókusza egy fele irányul, és több irányba hat. A program magyarul és angolul is elérhető.

A Casting házigazdája, a Tűzvonalban c. TV sorozat női főszereplője Hábermann Lívia.

Időtartam: kb 50 perc

Piknik kosár

Igazi etyeki piknikhangulatot talál a Korda Filmpark zöld rétjén az áprilisi meleg napoktól, egészen az indián nyárig! Nem kell összecsomagolnia piknikkosarát, csak egy dolga van: meglátogatni Kelet-Európa egyetlen filmes témaparkját! A legfinomabb etyeki falatokkal tömjük meg kosarát, amit a zöld füvön pokrócokon fogyaszthat el munkatársaival, barátaival, családtagjaival! Kóstoljon bele a tavasz levegőjébe, válasszon filmes programjainkból és egyen , igyon “kosárkájából”!

Borkóstoló

A látogatóközpont megtekintése után kiváló program lehet egy borkóstoló a látogatóközpont éttermében. A kóstoló során képzett sommelier kalauzolja a vendégeket a borok világába, bemutatva a borkészítés folyamatát és természetesen szó esik az etyeki borvidék kiemelkedő nedűiről is. A kóstolót falatkák, pogácsa, sajt és gyümölcs egészítik ki.
Ne hagyja ki a kulináris élvezeteket sem!
A borkóstoló előzetes megrendelés esetén vehető igénybe külön díj ellenében (a belépőjegy nem tartalmazza).

Egyedi rendezvények

Termékbemutatók, családi napok, partnertalálkozók, gálavacsorák, konferenciák, születésnapok, legény-leánybúcsúk.