Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a kiállításunkat átépítjük. A felújítás ideje alatt, 2019. április 10-ig a külső díszletek továbbra is látogathatóak 50%-os kedvezményes jegyárral.

A kiállítás megtekintése csoportos túra keretén belül történik! Mind az egyéni, mind a csoportban érkező látogatóink számára is SZÜKSÉGES A REGISZTRÁCIÓ, melyet a lent található időpont foglalás résznél tud megtenni! Bővebb információ a GYIK menüpontban! 2018. július 1-től is szeretettel várjuk látogatóinkat szerdától vasárnapig, előzetes bejelentkezés alapján meghirdetett turnusainkban.

Jegyárak

Felnőtt Gyerek/Diák Nyugdíjas Családi (1 gyerek) Családi (2- gyerek) Fogyatékossággal élők
Szerda - Vasárnap 3.500 Ft 2.500 Ft 2.500 Ft 7.000 Ft 9.000 Ft Ingyenes

A stúdiótúrák minimum 15 fő előzetes jelentkezése esetén indulnak el. Amennyiben kevesebb, mint 15 fő jelentkezik az adott időpontra, a túra indulása előtt 2 nappal írásos értesítést küldünk, amelyben más időpontot ajánlunk fel.
ÉRTESÍTJÜK KEDVES LÁTOGATÓINKAT, HOGY A FORGATÁSOK ÉS RENDEZVÉNYEK FÜGGVÉNYÉBEN A TÚRÁK KEZDŐ IDŐPONTJA VÁLTOZHAT!

A belépőjegy magába foglalja a Korda emlékkiállítás és az interaktív filmes kiállítás megtekintését, illetve a stúdiótúrán való részvételt.

Kedvezmények:
Diák- és nyugdíjas csoportok részére 10% kedvezményt biztosítunk.
70 év felettiek, 6 éven aluliak, fogyatékkal élők és kísérőik a kiállítást ingyen látogathatják.
Amennyiben valamilyen okból az egyik külső díszletünk nem látogatható 30%, ha egyik díszlet sem látogatható 50% kedvezményt biztosítunk jegyárainkból.

Lehetőség van idegen nyelvű vagy VIP csoportvezetés igénylésére is különdíj ellenében. Igényét, kérem, jelezzék a foglalás megjegyzés rovatában vagy az info@kordafilmpark.hu címen. Díja 25 400.-Ft/ csoport.

A Kiállításon kívül felsorolt opcionális programokra ajánlat kérhető a zárójelben megjelölt minimum létszámokkal.

1. Személyes adatok

Töltse ki az alábbi mezőket!

2. Hányan jönnek?

Adja meg a létszámot!

Szállások

4. Mikorra tervezi a látogatást?

Válassza ki a megfelelő napot és időpontot!

Programjainkról az interaktív programok menüpont alatt tájékozódhat.