Filmgyártás-élménytúra

Nemzetközi szuperprodukciók karnyújtásnyira

Kedves Látogatónk!

A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt Neked arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményt nyújtunk, hogy betekinthess a nemzetközi filmipar rejtelmeibe.

A 2-2,5 órás vezetett élménytúra során részese lehetsz a filmgyártás modern gyakorlatának, megismerheted a filmkészítés legfontosabb állomásait. Kedvedre sétálhatsz, fotózhatsz az életnagyságú díszletvárosunkban.

Interaktív élménytúránkkal a stábtagok érdekes munkáját kívánjuk alaposabban megismertetni a filmbarát látogatóinkkal. Betekintést nyújtunk, hogyan dolgozik 15000 honfitársunk a nemzetközi és magyar produkciókban.

Célunk, hogy a magyar nézők büszkeséggel nézzék végig egy-egy itthon forgatott szuperprodukció hosszú stáblistáját, együtt izguljanak az Oscar díjátadón a hazai alkotók százaival, és mindemellett inspirációt kívánunk adni egy felnövekvő generáció számára, akik akár leendő hivatásukként tekinthetnek a filmiparra.

Szeretettel várunk Etyeken, a Korda Stúdió Látogatóközpontjában a Korda Filmparkban!

A részvételhez előzetes időpontfoglalás szükséges a weboldalunkon.

A túra 25 fős csoportokban, képzett animátor vezetéssel zajlik.

Ajánlott alsó korhatár: 12 év (kisebb gyerekekkel is látogatható, de a bennfentes szakmai információk miatt számukra nehezebben értelmezhető a túra, ezért előfordulhat, hogy nem köti le őket.)

Felhívjuk látogatóink figyelmét arra, hogy a Korda Filmpark és a Korda Stúdió ugyan egy területen fekszik, de a Filmpark nyújtotta változatos és szórakoztató programok nem engedhetnek betekintést a szigorú titoktartási és biztonsági szabályok miatt az aktuális forgatásokba, így maguk a stúdiók nem látogathatóak.

Extrém rossz időjárás, illetve forgatás esetén a kültéri díszletváros sajnos nem látogatható.

A túravezetés magyar nyelven történik, de igény esetén idegen nyelvű vezetést – külön díjazás fejében – biztosítunk, előzetes egyeztetést követően.