Rendezvények

Évek óta ismert, hogy az etyeki Korda Filmpark helyszínadója nagy nemzetközi filmek, produkciók forgatásainak, de fontos azt is tudni, hogy a Korda Filmpark Látogatóközponttal és két rendezénytérrel is várja az érdeklődőket.

A modern, impozáns üvegépületben egy 260 nm-es konferenciákra is alkalmas, projectorral felszerelt helyiség várja a rendezvényeket, valamint egy 126 nm lounge is a rendelkezésre áll, mely szekcióülésekre, kisebb megbeszélésekre, érkezésre is alkalmas, és jó idő esetén összenyitható a 160 nm-es fedett terasszal.

A Korda Filmpark modern, üvegfallal ellátott épületének helyiségei, nagy terasza, mesterséges tava ideális környezet a rendezvények számára. A rendezvények, a csapatépítő programok, a partyk elengedhetetlen részét, a catering szolgáltatás lehetőségét is ajánljuk látogatóinknak az állófogadástól a streetfoodon át a körasztalos gálavacsoráig. Az igény alapján összeállítjuk a részletes étel- és italajánlatunkat. A rendezvényre saját catering is hozható, lelépési díj ellenében.

A Korda Filmpark Rendezvényközpontjában – a látványos és interaktív Látogatóközpont megtekintése mellett – cégek, társaságok igénybe vehetik az filmkészítéshez kapcsolódó változatos programjainkat. Valamennyi programunkról ismertető olvasható a web oldalunkon.

Program javaslat 4-5 órás:

A Korda Filmpark egyedi környezetben, kreatív szervezéssel, rugalmas ügyfélkezeléssel nyújt filmes élményeket testközelből.

Érkezés animátor köszöntő, frissítők elfogyasztása
Filmbuilding/Szinkronizálj program
Filmpark látogatás
Ajánlatkérés

Akik már nálunk jártak

Audi
Pepsi
Kavosz
GDF Suez
Casio