Gyakran ismételt kérdések

A belépőjeggyel mit tekinthetek meg a látogatóközpontban?

A belépőjegy magába foglalja a kiállítócsarnok megtekintését és a stúdiótúrát. Számos programot, étkezési lehetőséget kínálunk külön díj ellenében, ezekről bővebb információt a Szolgáltatások menüpontban talál.Lehetőség van csak a kiállításra vagy csak a stúdiótúrára jegyet váltani?
A program nem bontható meg, így nem váltható külön belépőjegy csak a kiállításra vagy a stúdiótúrára.A látogatóközpont látogatható egyénileg is?
A kiállítócsarnok csak csoportosan, előzetes foglalás esetén látogatható. Lehetőség van privát vezetésre, külön díj ellenében, kérje ajánlatunkat a jegy@kordafilmpark.hu e-mail címen.Mennyi ideig tart a program?
A kiállítócsarnok megtekintése nagyjából 80-90 percet, a stúdiótúra 30-40 percet vesz igénybe, a csoport érdeklődésétől és sebességétől függően.

Milyen öltözet javasolt a látogatáshoz?
A kiállítócsarnok fedett épület, a stúdiótúra szabad területen kerül megrendezésre. Nyári időszakban az erős napsütés miatt napszemüveg és kalap, a téli időszakban a szeles időjárás miatt meleg, réteges öltözködés javasolt.

Kisgyerekkel is megtekinthető a látogatóközpont?
Szeretettel várjuk a gyerekeket a látogatóközpontban, a programot 4 éves kortól ajánljuk. A belépés 6 év alatti gyermekeknek ingyenes. A látogatóközpont területe babakocsival bejárható, az étterem mosdójában pelenkázó áll rendelkezésre.

Kutyával látogatható a látogatóközpont?
A látogatóközpont területére kutyát behozni nem lehet, kérjük, kedvencüket a látogatás idejére hagyják otthon.

A látogatóközpont területe akadálymentesített?
A látogatóközpont területe akadálymentesített, kerekesszékkel közlekedő látogatóink számára külön parkoló, az étteremben akadálymentesített mosdó áll rendelkezésre. A kiállítócsarnok területén induktív hurkos erősítőrendszer került kiépítésre gyengén halló látogatóink számára, a rendszer igénybevételéről munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást a jegypénztárban.

Szeretnék rendezvényt tartani a látogatóközpontban, van erre lehetőség?
A látogatóközpont programja és helyszínei rendezvényekre is rendelkezésre állnak, bővebb információt a Szolgáltatások menüpontban talál.

Jegyfoglalás és vásárlás

Előzetes foglalás nélkül is megtekinthető a látogatóközpont?
A látogatóközpont csak előzetes bejelentkezés esetén, a lefoglalt időpontban tekinthető meg. Rendezvény, illetve privát vezetés esetén egyéni látogatók nem tudnak csatlakozni a csoporthoz, ezért kérjük, a látogatás előtt a Jegyfoglalás menüpontban foglalja le jegyét, vagy érdeklődjön a +36 22 556 002-es telefonszámon.A mai napra szeretnék időpontot foglalni, de a rendszer már nem fogad el foglalást. Mi a teendő?
A foglalási naptárban adott napra előző nap éjfélig lehetséges foglalni, ezt követően kérjük, érdeklődjön a +36 22 556 002-es telefonszámon a szabad időpontokról.
A foglalási naptárban a választott időpontra már nincs szabad hely, mit tegyek?
Minden csoportban legfeljebb 30 hely áll rendelkezésre, amennyiben az adott csoportban már nincs szabad hely, kérjük, válasszon másik időpontot.Szeretném módosítani / lemondani a foglalásomat, mit tegyek?
Módosítás vagy lemondás esetén kérjük, írjon e-mailt a jegy@kordafilmpark.hucímre a foglalás pontos adatainak (név, dátum, időpont, létszám) és a kért módosítás megjelölésével.

Nem tudom kinyomtatni / nem találom a foglalásról kapott visszaigazolást, mi a teendő?
A foglalás visszaigazolásáról kapott e-mailt nem szükséges a helyszínen felmutatni, elegendő a foglaláshoz használt nevet a jegypénztárban bemondani.

A belépőjegyeket lehet bankkártyával, üdülési csekkel, SZÉP-kártyával vagy kultúra utalvánnyal fizetni?
A belépőjegyeket készpénzben, bankkártyával, OTP SZÉP-kártya szabadidő részével lehet kiegyenlíteni. Kultúra utalványt nem tudunk elfogadni. Csoportos foglalás esetén lehetőség van a belépőjegyek árát előre, átutalással kiegyenlíteni.

Csoportos foglalás esetén van lehetőség kedvezményes jegyárra?
Csoportok, illetve iskolák számára külön kedvezményeket biztosítunk, a csoportos jegyárakról készséggel adunk felvilágosítást a jegy@kordafilmpark.hue-mail címen.
Igénybe vehető kedvezménykártyák: Budapest Card -10%, Hungary Card -10%
Kedvezmények nem összevonhatók.

Szünnapon illetve az előre jelzett csoportidőpontokon kívül van lehetőség látogatásra?
Csoportok számára szünnapon illetve külön időpontban is biztosítunk vezetést, előzetes egyeztetés szerint.

Idegen nyelvű vezetésre van lehetőség?
Csoportok számára örömmel biztosítunk Idegen nyelvű vezetést előzetes egyeztetés szerint, a választható nyelvekről készséggel adunk felvilágosítást a jegy@kordafilmpark.hu e-mail címen.

Látogatás alatt

Meddig kell a foglalt jegyeket átvennem?
A jegyeket kérjük, legkésőbb 5 perccel a látogatás kezdete előtt vegyék át a jegypénztárban.
A stúdiótúra esős időben is megrendezésre kerül?
A stúdiótúra csak megfelelő időjárási viszonyok között kerül megrendezésre, erős szélben vagy esőben nem.
Mikor tekinthetőek meg a kültéri díszletek?
A kültéri díszletek a forgatások és az időjárás függvényében látogathatóak, erről a látogatás előtt a helyszínen tudunk bővebb felvilágosítást adni.A látogatóközpontban lehet fényképezni?
A kiállítócsarnokban és a New York utca díszletében lehetséges fotózni, a stúdiótúra egyéb állomásain nem megengedett.

A stúdiótúra során be lehet nézni forgatásokra?
A stúdiótúra során, a forgatások zavartalansága érdekében azokba a műtermekbe lehet benézni, ahol éppen nincs forgatás.

Van ajándékbolt a látogatóközpontban?
A kiállítócsarnokban található ajándékboltunkban filmes ajándéktárgyakkal és relikviákkal várjuk a látogatókat.

Látogatás után

Van lehetőség az ajándékbolt kínálatából az interneten vásárolni?
Az ajándékbolt kínálatából jelenleg csak a helyszínen lehet vásárolni, de hamarosan elindítjuk webshopunkat.
Szeretnék ajándékutalványt vásárolni, van erre lehetőség?
Ajándékutalvány vásárlására jelenleg nincs lehetőség, a jegyeket csak a helyszínen, a látogatás előtt lehet megvásárolni, de hamarosan bevezetjük az ajándékutalvány vásárlási lehetőséget.További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére az info@kordafilmpark.hu e-mail címen vagy a +36 22 556 002-es telefonszámon (szerdától vasárnapig 10:00-16:00 óra között).